Home > Gemeenteraad, Persoonlijk, PvdA > Leden als kloppend hart van de partij!

Leden als kloppend hart van de partij!


Gisteren heb ik op mijn weblog bekend gemaakt dat ik op de lijst sta voor de Tweede Kamer verkiezingen van 12 september. In dat stuk gaf ik aan dat ik er trots op ben dat de Partij van de Arbeid Limburg me daarvoor gevraagd heeft. Allereerst omdat het een partij is die bestaat uit 55.000 leden die dagelijks bijdragen aan onze samenleving, die midden in die samenleving staan en die perfect weten wat er speelt. Zonder de vereniging is de politieke organisatie van de Partij van de Arbeid een partij zonder hart. Daarnaast ben ik er trots op dat ik door mag werken aan het werk van enkele toopers! Als ik de verhalen hoor van oud leden, waarvan enkelen helaas niet meer onder ons zijn, hoe ze hebben moeten knokken om het fundament van de Partij van de Arbeid in Horst aan de Maas verder op te bouwen, dan is het een eer dat ik op dat fundament voort mag bouwen. Ik geloof niet dat diegenen vanaf een wolkje op ons neer kijken, maar ik geloof er wel in dat hun werk het waard is om voortgezet te worden.

Een van de doelen die de landelijke partij zichzelf heeft gesteld is te groeien van 53.000 leden bij het aantreden van Spekman, naar 100.000 leden. Dat wil dus zeggen dat wij als Horst aan de Maas moeten streven om te groeien van 60 naar 120 leden. Die opdracht trek ik me aan en daar wil ik vol mee aan de slag. Zo wil ik met alle leden in gesprek, geef ik 10 lidmaatschappen voor een jaar cadeau en gaan we vooral veel leuke en interessante activiteiten organiseren. Het hart van de Partij van de Arbeid zal harder kloppen dan ooit, in Horst aan de Maas en ver daarbuiten!

De eerste activiteit is dat ik met iedereen die er voor open staat in gesprek ga. Dus: woon je in Horst aan de Maas en wil je meer weten over de Partij van de Arbeid, over het lidmaatschap, over de afdeling Horst aan de Maas, over de gemeentepolitiek of over wat dan ook. Neem dan contact op en we maken een afspraak! Ik ben te bereiken via de Twitter, Facebook, Mail: roy_bouten@hotmail.com en telefoon: 0615282417. In onderstaand filmpje belooft Hans Spekman dat hij per 10 nieuwe leden een appeltaart komt brengen. Laten we ervoor zorgen dat hij de weg naar Horst aan de Maas over een half jaar uit zijn hoofd weet!

Advertenties
Categorieën:Gemeenteraad, Persoonlijk, PvdA
  1. Nog geen reacties.
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: