Home > Persoonlijk, PvdA > Leve de mensen!

Leve de mensen!


Zoals ik op 22 juni al op dit weblog schreef ben ik trots op de stap die de Partij van de Arbeid doet. Los van de inhoud, maar vooral ook terug naar de leden. Om mijn steentje daaraan bij te dragen heb ik op dit weblog gevraagd of mensen met me in gesprek wilden gaan over (gemeente)politiek, de samenleving en de Partij van de Arbeid. Daarnaast gaan we regionaal met onze leden in gesprek. Vandaag sluit ik de eerste week met gesprekken af en ik ben nog enthousiaster geworden dan dat ik al was. Leve de mensen!

Zo heb ik maandagavond tijdens een twee uur durende wandeling met een inwoner van Horst over de Wet Werken Naar Vermogen, over de rol van Gemeente en UWV en over de koppeling van kaartenbak naar arbeidsmarkt gesproken. Dinsdag heb ik samen met Richard, twee inwoners uit Meerlo en iemand uit Tienray op het terras gezeten en de gemeentelijke politiek besproken. Woensdag heb ik met Birgit bij een van onze leden in de tuin gezeten waar we met 5 niet leden binnen 3,5 uur de wereldproblemen een voor een de revue hebben laten passeren.  Vandaag heb ik mijn eerste week afgesloten met een goed gesprek met een betrokken echtpaar uit Horst. Resultaat: 7 geïnteresseerden en 3 nieuwe leden.

Maar het belangrijkste resultaat is uiteraard het besef dat we onze samenleving niet maken vanachter een bureau maar dat we onze samenleving maken met elkaar. Ik heb de smaak in elk geval te pakken. Komende week staan alvast gesprekken met 5 mensen gepland maar er is altijd nog ruimte. Dus herhaal ik mijn oproep van 22 juni: Woon je in Horst aan de Maas en wil je meer weten over de Partij van de Arbeid, over het lidmaatschap, over de afdeling Horst aan de Maas, over de gemeentepolitiek of over wat dan ook. Neem dan contact op en we maken een afspraak! Ik ben te bereiken via de Twitter, Facebook, Mail: roy_bouten@hotmail.com en telefoon: 0615282417 

Advertenties
Categorieën:Persoonlijk, PvdA
  1. Nog geen reacties.
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: