Home > Algemeen, Grubbenvorst, PvdA > In gesprek met: Lutz Jacobi en Tjeerd van Dekken

In gesprek met: Lutz Jacobi en Tjeerd van Dekken


Als PvdA Horst aan de Maas zijn we al enkele weken bezig met onze ‘In gesprek’ tour. Als fractie hebben we met enkele tientallen inwoners uit onze gemeente gesproken en afgelopen vrijdag hebben we met onze landelijke nummer twee, Jetta Klijnsma, in totaal 290 mensen gesproken over werkgelegenheid, de WMO, toegankelijkheid en andere zorgen waar onze inwoners mee zitten. We weigeren te kiezen voor de populistische one-liner, maar kiezen voor het inhoudelijke gesprek, van deur tot deur en van persoon tot persoon.

Dit succes zetten we de komende jaren door, te beginnen op woensdag 29 augustus. Dan bezoeken Lutz Jacobi (nummer 11 op de lijst) en Tjeerd van Dekken (nummer 35) Grubbenvorst om met onze inwoners in gesprek te gaan over Intensieve Veehouderij, natuurontwikkeling en alles wat verder ter sprake komt.

Hoe ga je met ons in gesprek?

We organiseren dit gesprek, net als met Jetta Klijnsma,  in drie delen. Allereerst gaan we met enkele vragenstellers een hapje eten bij een van onze partijgenoten thuis. Dus: heb je een leuke of interessante vraag of opmerking? Mail deze dan naar roy_bouten@hotmail.com. Daarna gaan we van 18:30 tot 20:00 uur met Lutz, Tjeerd en een flink aantal vrijwilligers van deur tot deur het gesprek aan met de inwoners van Grubbenvorst. We sluiten de avond van 20:30 tot 22:00 uur af met een huiskamerbijeenkomst bij ‘De Witte Dame’ om met iedereen die daarvoor open staat in gesprek te gaan over Intensieve Veehouderij, natuurontwikkeling en alles wat verder naar voren komt.

Dus: Praat met ons mee en doe met ons mee! Kun je de 29e niet? Noteer dan alvast 6 september in je agenda als we met Frans Timmermans (nummer 8 op de lijst) in Sevenum met Horst aan de Maas in gesprek gaan! Sluit ik af met een zin waar ik de komende weken vaker mijn blogs af ga sluiten. Na 9 dagen en drie tussenstanden sta ik nog steeds in de top 5 van de verkiezing tot Beste Webpoliticus van Nederland. STEM (!!!) en help me mee ook digitaal nog beter bereikbaar te worden! Lees ook mijn blog hierover.

Advertenties
Categorieën:Algemeen, Grubbenvorst, PvdA
  1. Nog geen reacties.
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: