Home > Gemeenteraad, Lottum, Persoonlijk > Maasoever Lottum 2

Maasoever Lottum 2


Mooiste stukje LottumOnvrede groeit in Lottum over afrastering oever“, aldus de Limburger vanochtend. In het stuk wordt ik enkele keren geciteerd naar aanleiding van schriftelijke vragen die we eerder dit jaar hebben gesteld. Vanochtend heb ik een flink aantal reacties gekregen van verschillende strekking. Om ons fractiestandpunt kort maar krachtig duidelijk te maken dit verduidelijkende stukje op mijn weblog.

Als Lottum hebben we een prachtige Maasoever. Een Maasoever waar veel in is geïnvesteerd en waar menig inwoner en/of toerist graag verblijft. Een gezin dat er de hond uitlaat, kinderen die in aanraking komen met flora en fauna, een visser die er zijn hengel uitgooit, een wandelaar die er van het uitzicht geniet of een Galloway die er zijn maaltijd nuttigt of een hardloper die er zijn kilometers maakt.

Voor ons als PvdA is het van belang dat op dit prachtige stukje Lottum een balans wordt gevonden tussen deze tijdsbestedingen mits ze geen afbreuk doen aan de kwaliteit van het gebied. De enige manier om dit te bereiken is als de gezamenlijke belangen bij elkaar aan tafel komen te zitten en in gesprek raken. Om dat voor elkaar te krijgen hebben we eerder dit jaar de schriftelijke vragen gesteld en zullen we ook nu hiervoor pleiten bij wethouder Driessen. Hoe het eruit komt te zien is voor ons niet van balang, zolang de balans maar wordt gevonden.

Ik hoop hiermee duidelijkheid te hebben gegeven. Reacties zijn uiteraard welkom in de comments.

Advertenties
  1. Nog geen reacties.
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: