Home > 16 dorpentour, Grubbenvorst, In gesprek met > 16-dorpentour PvdA: Hans Spekman bezoekt Grubbenvorst

16-dorpentour PvdA: Hans Spekman bezoekt Grubbenvorst


HansSpekmanVoor de PvdA Horst aan de Maas staat de inwoner van onze mooie gemeente centraal. Om jullie als inwoners van Horst aan de Maas te betrekken bij de landelijke en gemeentelijke politiek zijn we met onze 16 dorpentour gestart. 16 maanden op rij bezoeken we met 16 Tweede Kamerleden onze 16 mooie dorpen. In elk dorp gaan we op verschillende manieren met mensen in gesprek. Na America, Broekhuizen en Broekhuizenvorst staan de bezoeken aan Evertsoord, Griendtsveen, Grubbenvorst en Hegelsom voor de deur: op 20 maart bezoeken we met Partij van de Arbeid voorzitter Hans Spekman Grubbenvorst waar we ons ombudsteam presenteren.Hans SpekmanHans Spekman is op 21 december 2011 door 81,8 procent van de PvdA leden gekozen tot voorzitter van de Partij van de Arbeid. Voordat hij als voorzitter aan de slag ging heeft hij zich in de Kamer voor veel verschillende zaken ingezet. Het dossier waarmee hij zijn laatste periode veel in het nieuws was was het zogenaamde Kinderpardon. Een regeling die uiteindelijk op 21 december 2012 door de ministerraad ging. Hans Spekman twitterde daarop: “Het #Kinderpardon is een feit. Ik ben zielsgelukkig. Een einde aan de onzekerheid van kinderen die hier thuis zijn en elders vreemd”.

 

Canvassen

Net als alle andere activiteiten binnen onze 16-dorpentour beginnen we ook met Hans Spekman deze avond met canvassen. Met een flink aantal vrijwilligers gaan we de Grubbenvorster deuren langs om de inwoners te vragen hoe ze naar hun dorp, gemeente en land kijken. Gewoon van deur tot deur met mensen in gesprek over zaken die zij belangrijk vinden. Dit hebben we in Grubbenvorst op 30 augustus 2012 ook al gedaan. De resultaten gebruiken tijdens ons dagelijkse politieke werk en als input voor ons verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2014.

PvdA Ombudswerk

Als partijvoorzitter houdt Spekman zich vooral bezig met de vereniging en de volkspartij die de Partij van de Arbeid is. Enkele doelen die hij gesteld heeft zijn het organiseren van lijsttrekkerverkiezingen, uiteindelijk ook door niet PvdA leden, het contact met de mensen waar en wanneer het maar kan door te canvassen en het weer in ere herstellen van het ombudswerk. Hoe we dat als PvdA aanpakken wordt uitgelegd in onderstaand filmpje.

Hoe we dat in Horst aan de Maas in gaan regelen gaan we 20 maart presenteren. We hopen dat jullie deel willen nemen aan deze 16-dorpenactiviteit en zien jullie graag terug op woensdag 20 maart, van 20:30 tot 22:00 uur (inloop vanaf 20:00 uur) in Brasserie ‘In de Witte Dame’ (Past. Vullinghsplein 14, 5971 CB Grubbenvorst, 077-3278051). Tot dan of tot bij een van onze andere 16-dorpentour activiteiten.

Advertenties
  1. Nog geen reacties.
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: