Home > 16 dorpentour, Griendtsveen, In gesprek met > 16-dorpentour PvdA: Lutz Jacobi bezoekt Griendtsveen

16-dorpentour PvdA: Lutz Jacobi bezoekt Griendtsveen


Lutz JacobiVoor de PvdA Horst aan de Maas staat de inwoner van onze mooie gemeente centraal. Om jullie als inwoners van Horst aan de Maas te betrekken bij de landelijke en gemeentelijke politiek zijn we met onze 16 dorpentour gestart. 16 maanden op rij bezoeken we met 16 Tweede Kamerleden onze 16 mooie dorpen. In elk dorp gaan we op verschillende manieren met mensen in gesprek. Na America, Broekhuizen en Broekhuizenvorst staan de bezoeken aan Evertsoord, Griendtsveen, Grubbenvorst en Hegelsom voor de deur: op 1 maart bezoeken we met Tweede Kamerlid Lutz Jacobi Griendtsveen.

Lutz Jacobi

Lutz Jacobi is een van de meest toegankelijke PvdA’ers die ik ken. Ze heeft onze gemeente al meerdere keren bezocht. Onder andere tijdens een bezoek aan de Oude Maasarm in Wanssum en met Tjeerd van Dekken aan Grubbenvorst over intensieve Veehouderij. Op dit moment heeft Lutz Jacobi Natuur en Water in haar portefeuille. Zo heeft ze zich afgelopen jaar bezig gehouden met de Hedwigepolder, is ze door haar initiatiefwet Mooi Nederland gekozen tot Groenste politicus van Nederland door de stichting Natuurmonumenten. Als Partij van de Arbeid in Horst aan de Maas hebben we onze natuurwaarden hoog in het vaandel staan en willen we met onze burgers en belangengroeperingen in gesprek over hoe we hier in de toekomst mee om moeten gaan. Wie kunnen we daar dan beter bij vragen dan de Groenste politicus van Nederland?

Griendtsveen

Zoals al aangegeven is Lutz één van de toegankelijkste politici die er rond loopt op het Binnenhof. Dat komt ook goed van pas tijdens het canvasdeel van onze activiteit in Griendtsveen. Van 18:30 tot 22:00 uur gaan we van deur tot deur en van keukentafel tot keukentafel met inwoners van Griendtsveen in gesprek over hun mening over de lokale en landelijke politiek. Deze resultaten gebruiken we voor onze besluitvorming in de raad en als input voor het verkiezingsprogramma. Mocht u nu al uw mening willen geven over wat er speelt in de buurt? Dat kan hier!

Natuur

Na het canvassen organiseren we van 20:30 tot 22:00 uur een politiek café in “De Zaal” over onze mooie natuurlijke omgeving. Als PvdA willen we graag van onze burgers en belangengroeperingen horen hoe we met z’n allen met onze natuur om moeten gaan, nu en in de toekomst. We zullen ook regionale vertegenwoordigers uitnodigen omdat juist op dit dossier een regionale aanpak kansen kan bieden. We nodigen jullie allemaal van harte uit hieraan deel te nemen!

Dus: Lijkt het je interessant hierover mee te praten? Kom dan 1 maart om 20:30 naar  “De Zaal” in Griendtsveen, lavendellaan 26! Hopelijk tot dan of tot een van onze andere 16-dorpentour activiteiten!

Advertenties
  1. Nog geen reacties.
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: