Home > Alpe d'Huzes > Road to Alpe d’Huzes (3): Einde aan de post marathonale depressie

Road to Alpe d’Huzes (3): Einde aan de post marathonale depressie


5 Juni 2014 doe ik mee aan Alpe d’Huzes. 6 keer Alpe d’Huez opfietsen, in totaal 180 kilometer om geld op te halen voor de strijd tegen kanker. Op mijn actiepagina houd ik een blog bij over mijn Road to Alpe d’Huzes. Uiteraard plaats ik de stukjes ook hier. Wil je me volgen of steunen of wil je m’n persoonlijke motivatie lezen? Ga dan naar m’n actiepagina!

Einde aan de post marathonale depressie

20 oktober. Gisteren was het een maand na de marathon van Amsterdam. Lopen mag en kan ik nog niet door de opgelopen knieblessure, maar sporten gaat weer heerlijk. Waar ik vorig jaar na m’n marathon in een maand maar 4 uur heb gesport, staat de teller dit jaar alweer op ruim 10. Waar ik vorig jaar na de marathon een voedingspatroon volgde waar de gemiddelde frietpan jaloers op zou zijn, zit ik nu weer redelijk in een gezond patroon. Vorig jaar duurde m’n post marathonale depressie tot de Kasteelloop op Tweede Kerstdag, of eigenlijk tot ik de foto’s van dat jaarlijkse loopfestijn in de Kasteelse Bossen zag, dit jaar ben ik er een stuk sneller overheen.

Allemaal omdat ik me ontzettend bevoorrecht voel dat ik ontzettend hard kan trainen voor een ontzettend goed doel als Alpe d’Huzes. De komende dagen, weken en maanden mezelf helemaal het licht uit de ogen trainen om mensen zonder uitzicht te helpen. Met in gedachten al diegenen die de oneerlijke strijd hebben verloren en die het verdienen dat we in hun naam knokken voor al diegenen de de strijd nog aan het strijden zijn of in de toekomst zullen strijden. Morgen weer lekker de wielrenfiets op, vrijdag krachttraining, zondag lange toch op de racefiets etc etc. Kan niet wachten!

Advertenties
Categorieën:Alpe d'Huzes
  1. Nog geen reacties.
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: