Home > Alpe d'Huzes, Persoonlijk > Road te Alpe d’Huzes (4): Nog 6 maanden …

Road te Alpe d’Huzes (4): Nog 6 maanden …


5 Juni 2014 doe ik mee aan Alpe d’Huzes. 6 keer Alpe d’Huez opfietsen, in totaal 180 kilometer om geld op te halen voor de strijd tegen kanker. Op mijn actiepagina houd ik een blog bij over mijn Road to Alpe d’Huzes. Uiteraard plaats ik de stukjes ook hier. Wil je me volgen of steunen of wil je m’n persoonlijke motivatie lezen? Ga dan naar m’n actiepagina!

Nog 6 maanden …

5 December. Een dag van veel lekkers en gezelligheid. De dag ook dat het nog exact een half jaar duurt voordat we Alpe d’Huez 6 keer aan gaan vallen. Het tellertje op de homepage geeft aan dat het nog 5 maanden, 30 dagen, 15 uur en een 11 minuten duurt voordat op 5 juni om 4:30 het startschot klinkt.

Een half jaar dus om ons voor te bereiden. Allereerst om geld op te halen en daarnaast om fysiek klaar te zijn voor de strijd. Met dat eerste loopt het goed. Met de toezeggingen erbij zitten we als team na een maand al op €1459,30 en hebben we voor enkele duizenden euro’s aan sponsortoezeggingen binnen. We zijn echter nog lang niet bij het maximale bedrag, dus blijf ons steunen!

Het fysieke deel behoeft nog wat meer arbeid. Eergisteren maar eens de fiets naar het werk gepakt (11 km) en terug met een omweg naar huis. Uiteindelijk van Blerick, via Grubbenvorst, Lottum, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Blitterswijck, Wanssum, Geijsteren, Maashees, Vierlingsbeek, Overleen, Venray, Oostrum, Oirlo en Castenray weer in Horst terecht gekomen. Dik 62 km die conditioneel totaal probleemloos verliepen, maar die wel duidelijk hebben gemaakt dat hardloopspieren andere spieren zijn dan fietsspieren.

De komende weken het volume maar eens ophogen zodat we de toertochten van de Amstel Gold Race (april, 200 km) en Luik Bastenaken Luik (april, 160 km) goed doorkomen. Gelukkig hebben een flink aantal mensen uit m’n omgeving fietsdates voorgesteld, ik hoef me dus niet te vervelen.

Rest me niets dan me weer netjes aan m’n eetpatroon te houden, veel kilometers te maken en te vragen om mij, en ons team te steunen. Met betrekking tot de acties die we binnenkort organiseren komt binnenkort meer informatie naar buiten, voor nu, steun ons vooral door te doneren en het verder te zeggen. Elke bijdrage, hoe klein of groot ook, gaat ons helpen kanker te verslaan.

Advertenties
Categorieën:Alpe d'Huzes, Persoonlijk
  1. Nog geen reacties.
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: