Home > 16 dorpentour, Tienray > 16 dorpentour Tienray: Hoe bouw je mee aan je dorp?

16 dorpentour Tienray: Hoe bouw je mee aan je dorp?


Tienray16 Maanden, 16 dorpen en 16 prominenten. Dat was wat we in november 2012 beloofden. 15 maanden later hebben we 400 mensen gesproken, 16 prominente politici op bezoek gehad en 16 themabijeenkomsten georganiseerd. Na bezoeken aan  America, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Evertsoord, Griendtsveen, Grubbenvorst, Hegelsom, HorstKronenberg, Lottum , Meerlo, Melderslo, Meterik, Sevenum en Swolgen sluiten we komende zaterdag onze 16 dorpentour af in Tienray en gaan we in gesprek over de vraag: Hoe bouw je aan je eigen dorp? We doen dit met de mensen die er voor ons toe doen; jullie.

Nadat we als PvdA Horst aan de Maas zaterdagochtend in Tienray ons verkiezingsprogramma vast gaan stellen gaan we vervolgens van deur tot deur en van keukentafel tot keukentafel met de inwoners van Tienray in gesprek over Tienray en Horst aan de Maas. Niet op basis van wat wij vinden, maar op basis van onze rol als volksvertegenwoordiger. Exact de manier waarop ook dit verkiezingsprogramma tot stand is gekomen. Met medewerking van 400 inwoners aan de deur en op basis van 16 themabijeenkomsten in 15 maanden. Politiek daar waar politiek volgens de PvdA Horst aan de Maas hoort; bij jullie, de mensen thuis.

We sluiten de dag van 14:00 tot 15:30 uur af met een themabijeenkomst in café ’t Pleintje waar Truus Knoops en Huub Driessen ons meenemen in hun ambities voor Tienray. Daarnaast hebben we een aantal toppers bereid gevonden om ook hun insteek te komen vertellen. Zo komt Ruud Baltussen praten over de aanpak van de burgerparticipatie bij het gezondheidscentrum in America. En hoe pakken ze de Naoberzorg in Meerlo aan? Graag nodigen we iedereen uit om met ons mee te praten over de vraag: Hoe bouw je mee aan je dorp?

Graag nodigen we jullie uit bij onze laatste 16 dorpentour activiteit aanwezig te zijn. Praat met ons mee en ben als eerste op de hoogte van ons volgende plan om zoveel mogelijk mensen te betrekken bij de politiek zoals wij de beoefenen. Samen met onze inwoners! Kijk voor al onze 16 dorpentour activiteiten op onze speciale pagina.

Advertenties
Categorieën:16 dorpentour, Tienray
  1. Nog geen reacties.
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: