Home > Uncategorized > Voettocht naar het hart van het land

Voettocht naar het hart van het land


Elke partij heeft ze, momenten dat je terug moet naar je basis. Dat er diep van binnen een discussie wordt gevoerd over onze eigen identiteit. Dan heb je mensen nodig die je terugbrengen tot je eigen ik. Ook als Partij van de Arbeid hebben we deze mensen. Een van die mensen is Jan Schuurman Hess. Een man met een boodschap. Zo hebben we zijn inzet voor kwalitatief goed onderwijs gebruikt in een motie in de raad van Horst aan de Maas.

Maar een discussie over je eigen waarde gaat niet alleen op basis van inhoud. Die gaat dieper. Waar we als Partij van de Arbeid Horst aan de Maas onze politiek graag vormen op gesprekken met onze inwoners heeft Jan dit tot een basis principe verheven. Hij is te voet het hele land doorgegaan en op basis van de vele gesprekken die hij heeft gevoerd heeft hij antwoord gezocht op de vraag: Hoe sociaal en democratisch zijn we nog? Een boek dat je uitleest alsof je zelf mee hebt gewandeld.

En niet alleen wij hebben we dit boek gelezen. Ook Wim Moorman, geregeld criticus annex luis in de pels, heeft het boek van Jan gelezen. Toen hij ons de geheimtip deed om Jan uit te nodigen hebben we dan ook niet getwijfeld. En Jan zei zonder te twijfelen ja.

Op 4 december zullen we samen met Jan in gesprek gaan over zijn vraag: Hoe sociaal en democratisch zijn we nog? Kom dus op 4 december om 20:00 uur naar de Kasteelboerderij in Horst!

Advertenties
Categorieën:Uncategorized
  1. Nog geen reacties.
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: