Home > Klimmen tegen MS 2015, Persoonlijk > Klimmen Tegen MS 2015 – grote fiets en wandeltochten 2 mei!

Klimmen Tegen MS 2015 – grote fiets en wandeltochten 2 mei!


Hors Categorie 100kmZoals al eerder op dit blog aangegeven zijn we voor onze Klimmen Tegen MS actie bezig met het organiseren van een aantal activiteiten. Zo hebben we op 23 januari de lezing van Wouter Duinisveld, die afgelopen zomer met een donorhart een hele triatlon volbracht. Daarnaast organiseren we op 12 april een hardloopclinic met Chris Beurskens, waarover later meer, en zal het hoogtepunt plaats vinden op 2 mei, als we met een wandeltocht van zo’n 20 kilometer en met een drietal fietstochten, van 45, 55 en 100 kilometer, onze gemeente gaan doorkruisen. Startpunt van alle routes is anco lifestyle centre, Venrayseweg 114 in Horst.

Wandeltocht

De wandeltocht is een knooppuntenroute van 20 kilometer van het Huis van de streek. Deze route zal over een aantal van de mooiste paadjes van Horst aan de Maas leiden. Kosten zijn slechts € 10,- per persoon. Wil je mee wandelen? Stuur een mailtje naar ktmshorscategorie@gmail.com. We sturen je vervolgens een mailtje met het rekeningnummer. Zodra de 10 euro over is gemaakt mailen we de bevestiging. Als je deze uitprint en op 2 mei meeneemt krijg je de route en een bidon van onze actie. Twijfel dus niet en schrijf je in!

Fietstochten

Eerder hebben we via social media opgeroepen om per dorp de mooiste plekjes te benoemen. Als team Hôrs Categorie hebben we deze plekjes met elkaar verbonden middels een aantal routes. We zijn gekomen tot een drietal routes. Één via de Peel, één via de Maasdorpen en een die beiden combineert.

De Peelroute is 46 kilometer en loopt door de volgende dorpen (de via social media binnen gekomen mooiste plekjes staan er tussen haakjes achter): Horst – Meterik (Molen) – Griendtsveen (Kanalenstructuur en kerk) – Evertsoord (Mariapeel) – America (Zuringspeel) – Kronenberg (Kerk en marktplein) – America (Zuringspeel en kiosk) – Hegelsom (Kerk) en Horst.

De maasroute is 57 kilometer lang en loopt als volgt: Horst (’t Ham) – Sevenum (centrum – kasseien) – Grubbenvorst (Gebroken Slot en Pastoor Vullinghsplein) – Lottum (Houthuizer Kapel, Houthuizermolen en Markt) – Broekhuizen (Broekhuizerweerd) – Broekhuizenvorst (Gubbelsvijver) – Swolgen (Swolgense Heide) – Meerlo (Kerk) – Tienray (Kruisweg en Kerk) – Melderslo (’t Vlasven) en Horst.

De volledige route is een optelling van beide routes. Deze route is dus 103 kilometer lang en komt door alle dorpen van Horst aan de Maas. De routes zijn volledig uitgepijld. Inschrijfkosten voor deelname zijn 15 euro voor het fietsen. Mocht je er 4 spinninglessen bij anco lifestyle centre bij willen dan betaal je 25 euro. Als je 8 spinninglessen wilt betaal je 32,50.

Meedoen? Mail ons via ktmshorscategorie@gmail.com, geef aan waaraan je mee wilt doen, wij mailen je dan een rekeningnummer en nadat het geld over is gemaakt ontvang je een deelnamebevestiging waarmee je bij de anco kunt starten en je herinnering op kunt halen.

Twijfel dus niet en schrijf je in. Help ons mee om MS patiënten perspectief te geven! Meer informatie over onze actie staat op mijn actiepagina.

Advertenties
  1. Nog geen reacties.
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: